Hemelse Taarten

Prijzen en informatie

Taarten

De taarten variëren van klein tot groot en zijn geschikt voor tien, twintig, honderd of meer personen. Er zijn veel vormen taart mogelijk zoals rond, vierkant, bloem, bol, rechthoek, hart, 3D/2D etc. Wanneer je een taart bestelt kun je je wensen omtrent vorm, biscuit, vulling en versiering doorgeven.

Je kunt je ook laten verrassen. Ik maak er hoe dan ook iets moois van!!!

Bestellen
Bestellen kan per telefoon of mail. In verband met drukte en de voorbereidingen wordt het op prijs gesteld als de bestelling ruim twee maanden van te voren wordt doorgegeven.
De taarten dienen bij mij thuis opgehaald te worden, maar bruidstaarten kunnen op lokatie geleverd worden in Maastricht en omgeving.

De smaken biscuit

Naturel
Chocolade,
Speculaas
Vanille
Kaneel

De vullingen
Ganache (wit, melk of puur)
Bokkepootjesmousse
Bonbonblocmousse
Tobleronemousse
Banketbakkersroom
Bananenmousse
Aardbeienmousse
Kersenmousse
Bosvruchtenmousse
Frambozenmousse
Chocolademouse (van marshmallows)
kersenvlaaivulling
Zwitsersroom
Chocolade fudge
Chocoladecreme
Vanillecreme (met stukjes chocolade)
Werthers echte mousse
Appeltaartcreme
Proseccocreme
Lemoncurdcreme
Moccacreme
Nutella/Hazelnootcreme
Bastogne(koekjes)creme
Speculaas(koekjes)creme
Bailey'screme
Caramelcreme
Frambozencreme
Aardbeiencreme
Bosvruchtencreme
Kersencreme
Diverse smaken jam
mascarpone (naturel, gemengd met slagroom, vanille, citroen, chocolade)

Extra:
Stukjes appel gebakken in kaneel en suiker
Frambozen
Aardbeien (seizoen)
Bosvruchten

De smaken kunnen ook in één taart gecombineerd worden!

Bekleding
De taarten worden (geheel of deels/semi naked) afgewerkt met een lekkere meringuescreme. Deze kan naar wens een smaak en of kleur krijgen. Het afwerken van de taart met chocolade (ganache) bestaat ook tot de mogelijkheden. Dit kan met puur melk en witte chocolade gedaan worden.

De taart niet bekleden (naked) en decoreren met fruit en of bloemen is ook een mogelijkheid.

Een nieuwe trend is de miroror glaze. Dan wordt de taart bedekt met een spiegellaagje en eenvoudig gedecoreerd.


Prijzen
De prijs van een stuk taart p.p. is €3,25
De prijs van een stuk bruidstaart of een stapeltaart vanaf 30 st is vanaf €4,25 per stuk p.p.

Dit is de basisprijs en is incl alle platte decoraties.

Voor alle extra decoraties is een meer prijs.

Bij de bruidstaarten zijn er extra kosten zoals de onderplaat, levering, borg taartdoos etc.

Taarten kunnen besteld worden vanaf 10 st.


Meptaartje
Een meptaartje is een kleine taart voor de jarige zelf en kost minimaal €5,50.
Deze worden alleen gemaakt in combinatie met een grote taart.

Bezorgkosten

Dit geldt alleen voor de bruidsopdrachten en is €0,60 per gereden km.

Snoeptaarten

Dit zijn taarten gemaakt van biscuit of cake gevuld met een smaak naar keuze. Ze zijn meestal afgesmeerd met een creme, meringue creme of chocoladeganache..naked kan ook. Het bijzondere van deze taart zit in de decoratie die kan bestaan uit: snoep, koekjes, chocolade, bloemen, niet eetbare dcoraties, vlaggenlijn, rietjes, prikkers...alles kan en mag. De prijs van deze taart ligt hoger dan de basisprijs en is afhankelijk van de gewenste decoraties. Minimale bestelling is 10 st. Prijs op aanvraag via de mail.

Proeverij
Voor een bruidspaar is het mogelijk om taartjes te komen proeven en hun bruidstaart te bespreken.Tijdens zo een proeverij worden 4 mini-taartjes gemaakt naar de wensen van het bruidspaar. Deze proeverij kost €27,50 en dient aan het einde van de proeverij betaald te worden. Wat over is van de proeverij-taartjes krijg je mee naar huis.

Standaards lenen/huren
Indien gewenst kan er een taart- of muffinstandaard geleend/gehuurd worden.
Hier wordt borg/huur voor gerekend. De hoogte hiervan is afhankelijk van het soort standaard.

Muffins en Cupcakes

Muffins en cupcakes zijn kleine gebakjes in medium of small maat. Ze kunnen een topping krijgen van creme maar het is ook mogelijk om ze te versieren met fondant, eventueel in dezelfde stijl als uw taart. Als verrassing kunnen ze gevuld worden met diverse smaken van slagroom, ganache, creme of mousse.

De muffins en cupcakes dienen per 10/15 (per vulling en smaak) besteld te worden en worden bij mij thuis opgehaald. Bruidsmuffins of cupcakes kunnen op lokatie gebracht worden in Maastricht en omgeving.
De bezorgkosten hiervoor zijn €0,60 per km.

Indien gewenst kan er een muffin/cupcakestandaard geleend/gehuurd worden.
Hier wordt een borg/huur voor gerekend.

Smaken van de muffins of cupcakes

Naturel
Vanille
Chocolade
Speculaas
Citroen
Mocca
Kaneel

De vullingen:
Chocoladeganache
Chocolademouse
Chocoladefudge
Zwitsersroom
banketbakkersroom
Tobleronemouse
Bonbonblocmouse
Champagnecreme
Diverse smaken creme, mousse en mascarpone

Toppings
Fondant
Toef van creme eventueel met een kleurtje en smaakje

De prijzen van een muffin of cupcake
De prijzen varieeren van €1,30 tot en met €2,60 per stuk. De prijs is afhankelijk van de maat, de versiering, decoratie, topping, baking cup, wrapper etc.

De muffins of cupcakes zijn er in de maten small, medium en large. Small voor kleine kindjes of een klein hapje, medium is de meest gangbare maat en de large muffin is er voor de stevige trek of als toetje..lekker met ijs, vers fruit en slagroom.

Petit Fours

Petit Fours zijn kleine gebakjes. Hier is alleen de bovenkant bekleed met fondant. Deze kunnen dezelfde vullingen krijgen als de taarten en ze kunnen net als de taarten en muffins versierd worden.

Prijs

De petit fours met een laag aan vulling kunnen per 10/15 besteld worden en kosten €1,60 per stuk. Dit is afhankelijk van de grootte, decoratie, vulling, versiering etc.

Push-up cakes

Dit zijn kleine taartjes in een houdertje waarbij je het taartje omhoog duwt met een stokje. Net zoals het push up ijsje! Er zijn heel veel mogelijkheden aan combinaties van vullingen.
Leuk voor de kinderen om uit te delen op school, het clubje of om te maken tijdens een kinderfeestje. Prijs op vanaf €2,10.

Cake Pops

Cake pops zijn prachtig versierde, kleine cakejes, die op een stokje worden gezet. Je kan kiezen voor balletjes, hartje of kegel. De nieuwste hit na de cupcaketrend in Nederland! Perfect voor een verjaarspartijtje, huwelijk, kerstmis(dessert), traktatie met verjaardag, sinterklaas, pasen etc. Er zijn vele mogelijkheden in smaken en decoratie. Prijs per stuk vanaf €1,10

Profiteroles

Profiteroles zijn luchtige soezen en kunnen gevuld worden met slagroom, mousse, creme of banketbakkersroom. Ze kunnen gestapeld worden in de vorm van een toren en overgoten worden met chocolade of afgewerkt worden met caramel. Heerlijk als dessert na een diner of als lekkernij bij de koffie.

Whoopies

Een whoopie is een soort gebak bestaande uit twee koekjes met vulling er tussen. Qua uiterlijk is de whoopie te vergelijken met de macaron, hoewel een whoopie zachter is. Verkrijgbaar in de maten small en medium en in hartvorm. De smaken nature,l chocolade, vanille en citroen zijn er mogelijk voor de cake en de vulling is een creme (zie lijst boven aan deze pagina). Ze kunnen gedecoreerd worden met een glazuur, creme, spirkles etc.